Om Gastropit


 

Billigste priser

 

Gastropit.com tilstræber at være Danmarks billigste online-forhandler af storkøkkenudstyr, og vores mål er, at gøre det let og enkelt, at købe billige storkøkkenprodukter på nettet. Vi ønsker at skabe en tryg og god oplevelse, og vi ved, at man godt kan få det, selv om man køber sine produkter på nettet. Hos Gastropit kan du derfor købe storkøkkenprodukter til særdeles konkurrencedygtige priser uden at du går på kompromis med kvaliteten. Med vores landsdækkende leveringsservice går der 24 timer fra du har klikket KØB til du kan starte med at anvende dine nye varer.

 

Alle varerne købes direkte fra producenterne, og gennemgår derfor ikke de traditionelle fordyrende mellemled. Hos Gastropit går du ikke på kompromis med kvaliteten trods den lave pris, men køber blot kvalitetsvarer til nogle af markedets laveste priser.

 

Kundeservice

Gastropit har naturligvis et landsdækkende netværk af samarbejdspartnere som står klar til at hjælpe dig, uanset om det drejer sig om rådgivning, levering, montering, eller service. Hos Gastropit kender vi vigtigheden af god service, før, under, og efter købet, og er altid klar ved telefonen, e-mail, chat 7 dage om ugen. 

 

Prisgaranti

 

Hos Gastropit giver vi prisgaranti på alle de produkter som vi sælger. Det vil med andre ord sige, at kan du finde samme varer som vel at mærke skal være samme mærke billigere, så sælger vi varen 10% billigere end billigste pris. Derfor kan du trygt handle hos Gastropit.

 

Samarbejdspartnere

 

Hos Gastropit samarbejder vi med nogle af de største producenter i verden. Alle varer er kvalitetstestet inden de forlader fabrikkerne. Materialerne som anvendes til produktion af produkterne er de bedste materialer. Her kan nævnes ASI 304 som er den bedste stålkvalitet, og rustfrit stål udgør som bekendt en stor del storkøkkenprodukter.

 

Ris & Ros

Hos Gastropit tilstræber vi altid at tilbyde de bedst mulige løsninger, men skulle du have ris eller ros til vores koncept, ser vi altid frem til at høre fra dig.

 

 

 

Med venlig hilsen

 

Gastropit ApS